Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu rom sunt necesare urmatoatele ingrediente: faina, amidon, zahar, praf de copt, rom, ulei, oua, zahar vanilat.
Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Faina se amesteca cu amidonul, praful de copt, sarea si zaharul vanilat.
Oul se bate spuma cu zaharul, uleiul si romul si i se adauga amestecul de faina.
Se pune aluatul in forme si se coace ~ 20-25 minute.
Se pot servi dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Lapte de pasare
Cornulete de post
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii