Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu rom sunt necesare urmatoatele ingrediente: faina, amidon, zahar, praf de copt, rom, ulei, oua, zahar vanilat.
Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Faina se amesteca cu amidonul, praful de copt, sarea si zaharul vanilat.
Oul se bate spuma cu zaharul, uleiul si romul si i se adauga amestecul de faina.
Se pune aluatul in forme si se coace ~ 20-25 minute.
Se pot servi dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Lapte de pasare
Cornulete de post

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii