Bruschetele sunt delicioase. Pentru a prepara acaest aperitiv aveti nevoie de o bagheta, rosii, usturoi si ulei de masline.
Bruschetele sunt delicioase. Iata cum se prepara aceste aperitive:
1.Se taie bagheta felii, care se pun intr-o tava.Se incinge cuptorul si se baga tava cu feliile de bagheta sa se rumeneasca putin, la foc mediu.
2. Intre timp, rosiile se spala si se taie cubulete, se presara frunze de busuioc verde si se stropesc cu uleiul de masline .
3.Se curata usturoiul si se piseaza bine, apoi se adauha peste rosiile din bol, impreuna cu sarea, piperul , cimbrul si busuiocul uscat. Se amesteca usor si dupa ce s-au scos feliile de bagheta rumenite, se orneaza cu rosiile pregatite. Se mai presara busuioc verde.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataTort Floare de Cireş cu glazură oglindă în culoarea florilor de cireş şi decoraţiuni de ciocolată făcute de...
Desert tort Floare de Cires, cu glazura oglindaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii