Se fierbe lintea impreuna cu un cartof curatat si-un pastirnac. Se adauga putina sare. la fiert si se lasa pina cind bobul de linte se desface usor.
Se fierbe lintea impreuna cu un cartof curatat si-un pastirnac. Se adauga putina sare. la fiert si se lasa pina cind bobul de linte se desface usor.
Se trece lintea prin sita, dupa ce s-a racit, se amesteca cu
un ou, verdeata tocata, o ceapa tocata marunt si legumele fierte, taiate cubulete.
Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, se in-
groasa cu putina faina si se omogenizeaza. Se fac chiftele care se trec prin faina si pesmet si apoi se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc fierbinti, cu sos de rosii sau cu cartofi fierti, cu unt si verdeata tocata.
Alte retete cu legume
Pui cu ciuperci si smantana
Ciuperci umplute
Salata ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii