Chiftelele marinate se prepara incredibil de usor si sunt delicioase, in sos de rosii sau bulion, iarna. Carnea tocata se amesteca cu franzela inmuiata, ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, verdeata si sarea. Se fac chiftelutele.
Carnea tocata se amesteca cu franzela inmuiata, ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, verdeata si sarea. Se fac chiftelute, se tavalesc prin faina si se prajesc in grasime foarte bine incinsa.
Se asaza in cratita si se toarna deasupra sos de bulion, iar iarna sos de rosii. Se adauga o foaie de dafin, verdeata si la urma putin otet. Se scad bine.
Tocatura se poate prepara si fara zarzavat.
Chiftelele marinate se servesc cu zeama de rosii alaturi de paste, orez.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii