Profiteroles sunt prajituri delicioase de care nu cred ca ma voi satura vreodata. Salivez de fiecare data cand ma
detalii rețetă—Cream puff sau choux à la crème este o prajitura delicioasa foarte populara la noi. Aluatul este foarte simplu de
detalii rețetă—Tortul choux a la creme este o reteta de tort deosebita. Este un tort foarte aspectuos, delicat, iar de gust nici
detalii rețetă—Choux a la creme este un desert delicat, o prajitura frantuzeasca delicioasa umpluta cu crema delicata si scaldata
detalii rețetă—Dacat tot am avut curajul sa incerc eclere... urmatorul pas este sa fac si choux a la creme... dupa aceeasi
detalii rețetă—Pentru choux de Bruxelles umplut fierbeti in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cand clocoteste, adaugati faina
detalii rețetă—Se fierbe apa, uleiul, sarea, iar cand clocoteste se adauga faina. Se ia de pe foc, se amesteca energic
detalii rețetă—Se pun la fiert apa cu laptele si untul. Dupa ce au dat in clocot, se amesteca cu faina. Dupa ce s-a format o crema
detalii rețetă—100 gr unt se pun pe foc impreuna cu un pahar de lapte. Se adauga faina si se amesteca repede, apoi se ia de pe foc
detalii rețetă—Se fierbe apa cu untul intr-un vas iar cand apa clocoteste se da drumul la faina. Se ia vasul de pe foc si se
detalii rețetă—Se pune sa fiarba intr-o cratita 2 1/2 decilitri de apa cu 100 gr. unt proaspat, un praf de sare si o lingurita de
detalii rețetă—Se pune la fiert apa cu untul, sarea si zaharul. Cind incepe sa fiarba se pune faina in ploaie, amestecind
detalii rețetă—