Ciuperci umplute cu sunca

Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper. Din 100 g margarina, faina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 400 g sunca fiarta afumata
  • 140 g margarina
  • 50 g faina
  • 2 galbenusuri de ou fierte
  • 100 g cascaval ras
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

Mod de preparare

Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper.

Din 100 g margarina, faina si lapte pregatim un sos bechamel pe care il condimentam cu sare, piper si boia de ardei.

In acest sos punem sunca si galbenusurile de ou tocate marunt, dupa care umplem palariile ciupercilor cu acest amestec si le presaram cu cascava ras. Puse in cuptor, le coacem la foc potrivit, stropindu-le cu margarina topita din cand in cand, pana devin aurii.
Alte retete gatit recomandate

Mancare de mazare

Legume la cuptor

Musaca de vinete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci