Ne apucam de clatite si in paralel macinam carnea si ceapa cat de marunt putem dupa care le punem impreuna (nu calim ceapa separat !!!) in tigaie la c
Ne apucam de clatite si in paralel macinam carnea si ceapa cat de marunt putem dupa care le punem impreuna (nu calim ceapa separat !!!) in tigaie la calit cu ulei cat sa acopere fundul tigaii uniform.
Lasam carnea bine sa fiarba in suc propriu iar dupa ce a scazut apa din tigaie punem sare si piper dupa gust si mai lasam sa se rumeneasca puti. apoi punem in compozitie patrunjelul taiat marunt, amestecam, luam de pe foc si lasam la racit. Dupa ce s-a racit bine compozitia amestecam oul.
Clatitele si compozitia fiind gata ne apucam de umplut clatitele dupa urmatorul procedeu: punem compozite in mijloc aducem partile laterale peste compozitie dupa care rulam.
Dupa ce am terminat de rulat toate clatitele ne pregatim terenul pentru prajirea lor. Avem nevoie de pesmet, doua oua batute cu furculita, o tigaie cu ulei incins si bineinteles clatitele.
Inmuiem clatitele in ou apoi le dam prin pesmet si le punem in uleiul incins. fiti atente sa nu se arda deaoarece pesmetul se rumeneste foarte repede!! Le scoatem si le punem pe o farfurie pe care am intins un servetel ca sa absoarba uleiul.
le servim fie ca aperitiv fie ca felul 2 cu o garnitura pe care voi o preferati.
Pofta buna!
Reteta Clatite cu carne a fost propusa de BIJU pe forum culinar.ro
Alte retete de clatite gasiti aici:
Clatite cu spanac si ricotta,
Clatite cu dovlecei,
Clatite cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii