Se rad toate legumele pe razatoare si se pun in cratita cu unt sa se inmoaie bine,pe foc,aproape sa se rumeneasca.Se lasa acoperite cu capac.Se face a
Se rad toate legumele pe razatoare si se pun in cratita cu unt sa se inmoaie bine,pe foc,aproape sa se rumeneasca.Se lasa acoperite cu capac.Se face aluatul de clatite(vezi reteta "aluat de clatite"),se amesteca cu legumele si se prajesc clatitele.Se pot face mai intai clatitele care,apoi se umplu cu crema de legume,se ruleaza si se servesc.
Cum doresti;cald sau rece
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii