Clatite umplute

Taiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza pe lungime si rosia in cubulete. Umplem clatita cu bucatelele de rosii, kaizer si mi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 clatite sarate (gata preparate)
  • 200g kaizer
  • 200g branza tip brie
  • 2 rosii
  • 1 borcanel cu miere
  • putin cimbru
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza

pe lungime si rosia in cubulete.

Umplem clatita cu bucatelele de rosii, kaizer si miere.

Asezonam cu sare si piper.

Acoperim cratita cu o alta cratita.

La fel facem cu toate clatitele.

Bagam la cuptor timp de 10 minute la 180 grade.
Servim calde

Alte aperitive

Clatite

Ciuperci umplute

Spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci