Taiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza pe lungime si rosia in cubulete. Umplem clatita cu bucatelele de rosii, kaizer si mi
Taiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza
pe lungime si rosia in cubulete.
Umplem clatita cu bucatelele de rosii, kaizer si miere.
Asezonam cu sare si piper.
Acoperim cratita cu o alta cratita.
La fel facem cu toate clatitele.
Bagam la cuptor timp de 10 minute la 180 grade.
Servim calde
Alte aperitive
Clatite
Ciuperci umplute
Spanac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii