• fasonati bine coastele de vita si eliminati grasimea in exces• puneti uleiul pe deasupra coastelor si asezonati bine
• fasonati bine coastele de vita si eliminati grasimea in exces
• puneti uleiul pe deasupra coastelor si asezonati bine cu amestec Texas barbecue
• vidati-le cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver impreuna cu untul si cimbrul proaspat
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Demi Black la 70 grade si lasati-le peste noapte, cca 15 ore
• amestecati intre timp mierea, crema de otet balsamic, sosul de soia si bulionul de rodie
• scoateti coastele din punga, ungeti-le bine cu aceasta compozitie si introduceti-le in cuptorul incins in prealabil la 140 - 150 de grade
• scoateti din 20 in 20 de minute din cuptor si continuati sa ungeti cu amestecul de sosuri, pana il veti epuiza
• dupa cca 2-3 ore la 140-150 de grade, coastele ar trebui sa fie foarte moi si caramelizate
• ungeti-le pentru ultima oara cu sosul realizat, mutati cuptorul pe grill si lasati-le 4 min pe ultimul raft al cuptorului (aproape de grill), pentru a realiza o crusta delicioasa
• taiati salotele cuburi sau Julien si caliti-le intr-o tigaie
• cand acestea au devenit aurii, adaugati sosul de rosii, apa si zaharul brun si lasati-le sa fiarba
• adaugati apoi fasolea (fara zeama) peste acestea, impreuna cu chimenul macinat, cimbru si boia afumata
• fierbeti cateva minute si serviti ca si garnitura la coaste.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii