coliva


Coliva Tina

complexitate reteta Medie 

Pentru coliva Tina arpacasul se alege si se spala in 7, 9 sau 11 ape pana cand apa iese curata; se pune la fiert cu

detalii rețetă—

Coliva

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Coliva se orneaza cu zahar tos, cacao si biscuiti macinati, apoi se serveste. Este foarte buna.

detalii rețetă—

Turta de grau cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Spalati graul si puneti-l la fiert cu un pahar de apa, apoi adaugati laptele. Cand e bine fiert si consistent ca

detalii rețetă—

Coliva

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 5h 

Se alege graul de impuritati si se spala in 9 ape, spune traditia. Se pune graul intr-un vas de 5 I, cu peretii

detalii rețetă—

Coliva

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune arpacasul la foc in apa rece. Se fierbe cu incetul. Se pune putina sare si zahar dupa gust. Cand e bine

detalii rețetă—