Cornulete

Se amesteca drojdia cu smintina si apoi cu faina si untul. Se framinta bine. Se intinde o foaie de ½ cm grosime, se taie triunghiuri, se pune la mijl

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pahare faina
  • 1 pahar smintina
  • 200g unt
  • 10g drojdie

Mod de preparare

Se amesteca drojdia cu smintina si apoi cu faina si untul. Se framinta bine. Se intinde o foaie de ½ cm grosime, se taie triunghiuri, se pune la mijloc putina marmelada sau nuci amestecate cu zahar sau rahat. Se da forma de cornulete, se ung cu ou deasupra. Se coc la foc potrivit. Imediat ce se scot de la cuptor se pudreaza cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci