cornulete


Chifle cu ulei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8

detalii rețetă—

Cornulete alpine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Inmuiem drojdia in lapte, adaugam ouale, faina, zaharul si untura. Framantam aluatul si il intindem. Formam

detalii rețetă—

Cornulete fragede

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Margarina se framanta cu faina, se adauga galbenusurile si coaja de lamaie si framantati un aluat fraged.

detalii rețetă—

Cornulete si ineluse de post

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se framanta faina cu margarina pana se omogenizeaza si se adauga amestecul de apa clocotita, otet, sare,

detalii rețetă—

Cornulete de post cu bors

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se

detalii rețetă—

Cornulete bicolore

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se pune la dospit drojdia dizolvata, sa creasca un pic. Siropul se fierbe cam 3 minute si se lasa la racit.

detalii rețetă—

Cornulete rapide cu gem si nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si rezulta o coca elastica. Se imparte aluatul in 3- 4 parti, din

detalii rețetă—

Cornulete cu branza si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut, se adauga cateva linguri de faina si se lasa sa dospeasca. Adaugati sare,

detalii rețetă—

Cornulete salon cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

In prima faza se amesteca faina cu margarina pina se omogenizeaza, dupa care se adauga galbenusurile, smantana,

detalii rețetă—

Cornulete salon cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

In prima faza se amesteca faina cu margarina pina se omogenizeaza, dupa care se adauga galbenusurile, smantana,

detalii rețetă—

Cornulete de migdale

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se freaca 250 gr de unt pana se face spuma . Se adauga incet 100 g de zahar si 150 g migdale curatate si date prin

detalii rețetă—

Cornulete cu parizer si telemea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din aceste ingrediente se framanta un aluat moale. Se lasa la dospit aproximativ 30 minute, dupa care se fac

detalii rețetă—