Cotlet de porc

Se condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea cealalta si se pune peste friptura ames

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de cotlet dezosate
  • 250 g cascaval afumat
  • 200 ml smantana
  • o ceapa
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • alte condimente (dupa preferinta)

Mod de preparare

Se condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea cealalta si se pune peste friptura amestecul obtinut din smantana, cascaval, ceapa rasa sau taiata marunt, condimente (sare, piper, etc.). Vasul acoperit se pune la cuptor pentru inca 10 minute la 500W.
Cotletul se poate servi dupa preferinta cu cartofi natur, mazare sau fasole verde sote.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci