cotlet de porc


Cotlete de porc umplute cu fasole verde si ciuperci in mantie de prapur de miel

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 45m 

Un preparat care este vedeta la noi pe masa, mai ales iarna!

detalii rețetă—

Cotlet de porc cu spanac, invelit in bacon

portii reteta 5 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 2h:30m 

Pentru mesele festive sau de ce nu, pentru o masa in familie.

detalii rețetă—

Muschi de porc cu umplutura de ciuperci si sos de rodie

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
gatire reteta 50m 

Un preparat festiv pentru masa de sarbatori!!

detalii rețetă—

Cotlet de porc cu mere si ceapa

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 7h 

• puneti bucata de carne intreaga in slow cooker Crock Pot 3.5 L Chrome, adaugati ceapa taiata solzisori,

detalii rețetă—

Friptura de porc made by Chef Adrian Hadean

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 05m 
gatire reteta 4h 

• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe High pentru 4 ore• introduceti cotletul de porc si legumele in

detalii rețetă—

Cotlet de porc in crusta de fistic

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 4h 

• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper •

detalii rețetă—

Cotlet de porc umplut

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 5h 

• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)

detalii rețetă—

Cotlet de porc cu bere, la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Cotlet de porc cu bere, la cuptor este o friptura savuroasa, cu un gust excelent si care poate fi servita cu succes

detalii rețetă—

Cotlet de porc marinat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Cotletul de porc marinat este o friptura clasica dar mereu la fel de gustoasa si apreciata de toata lumea.

detalii rețetă—