Pentru a prepara aceasta reteta de covrigei cu susan sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, faina, praf de copt, zahar, lapte, vanilie, susan, sare.
Se freaca bine zaharul cu untul si cu galbenusul, se adauga laptele si sarea, praful de copt si vanilia si se amesteca bine. Se adauga apoi faina, se framanta si se lasa la rece timp de 20—30 min. Se formeaza din acest aluat covrigei. Se inmoaie in albus, apoi in susan, se aseaza pe o tava de copt si se coc la foc potrivit.
Pot fi serviti calduti sau reci.
Alte retete recomandate:
Covrigei cu marmelada
Covrigei cu ciocolata
Covrigei cu miere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii