Prajiti alunele intr-o tigaie uscata. Macinati-le cat mai marunt. Separati albusurile de galbenusuri.
detalii rețetă—Blatul Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga castanele fierte, curatate si date prin masina si
detalii rețetă—Se dizolva cafeaua in lapte. Se bate albusul de ou pina devine spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca apoi cu
detalii rețetă—Se freaca mierea usor incalzita cu zaharul. Se adauga ouale, bicarbonatul amestecat cu zeama de lamiie si faina. Se
detalii rețetă—Se freaca galbenusul crud cu zaharul pina ce se face ca o crema, adaugind cite un pic de esenta de cafea rece si
detalii rețetă—Se prepara crema: se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga incet esenta de cafea. Separat se freaca untul in
detalii rețetă—Albusurile batute spuma se amesteca cu zaharul pudra, turnat cite putin, apoi nucile trecute prin masina. Se
detalii rețetă—Se bate spuma mierea cu untul. Cafeaua rece, zaharul si galbenusurile se amesteca si se fierb pe foc mic,
detalii rețetă—Se prepara la fel ca si crema de cafea, cu deosebirea ca in loc de cafea se pune in laptele care clocoteste, 100
detalii rețetă—Intr-o cratita cu lapte care clocoteste se toarna esenta de cafea tare, se acopera cu un capac si se lasa sa stea
detalii rețetă—