Crema de cocos

La final, dupa ce se raceste, crema de cocos se poate pune pe foi. Se pregateste usor si este delicioasa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt sau margarina
  • 200 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 100 g fulgi de nuca de cocos
  • 3 oua intregi.

Mod de preparare

Pentru crema de cocos se topesc 250 g unt sau margarina cu 200 g zahar, apoi se adauga 100 g ciocolata si 100 g fulgi de nuca de cocos. Se ia de pe plita si se pun 3 oua intregi, unul cate unul.


La final, dupa ce se raceste, crema de cocos se poate pune pe foi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci