La final, dupa ce se raceste, crema de cocos se poate pune pe foi. Se pregateste usor si este delicioasa.
Pentru crema de cocos se topesc 250 g unt sau margarina cu 200 g zahar, apoi se adauga 100 g ciocolata si 100 g fulgi de nuca de cocos. Se ia de pe plita si se pun 3 oua intregi, unul cate unul.
La final, dupa ce se raceste, crema de cocos se poate pune pe foi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii