Drob de porc

Drobul de porc este cel putin la fel de gustos ca si drobul de miel, insa pentru cei carora le place mai mult carnea de porc aceasta reteta de drob este mult mai indicata.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Drob de porc

Ingrediente

  • Maruntaie de porc ( ficat
  • limba
  • inima)
  • 3 oua crude
  • 3 cepe
  • patrunjel verde
  • marar
  • o capatana de usturoi
  • 1 cutie de smantana
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Drobul de porc este cel putin la fel de gustos ca si drobul de miel, insa pentru cei carora le place mai mult carnea de porc aceasta reteta de drob este mult mai indicata.
Se fierb maruntaiele in apa cu sare.
Cand se racesc se trec prin masina de tocat carne.
Ceapa se taie marunt, se caleste, la fel si usturoiul pisat, apoi adaugam verdeata. Lasam sa se raceasca apoi adaugam ouale crude (eu bat separat albusul pentru ca drobul sa fie pufos), smantana, sare, piper, cimbru. Amestecam totul. Ungem cu unt o tava de chec (eu folosesc hartie de copt) si punem umplutura niveland-o cu lingura. Asezam cateva bucatele de unt deasupra. Drobul de porc se coace aproximativ 30 de minute.


Drobul de porc se serveste feliat, iar farfuria se decoreaza cu felii de ou, rondele de ridichi si de ceapa verde, castravete verde.
Alte retete de Paste recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc