Feliile de paine cu patrunjelul si cu parmezanul se baga la blender pentru a fi maruntite (nu foarte fin, ci mai grosier). Iaurtul se amesteca cu mai
Feliile de paine cu patrunjelul si cu parmezanul se baga la blender pentru a fi maruntite (nu foarte fin, ci mai grosier). Iaurtul se amesteca cu maioneza si cu mustarul de Dijon. Se unge o tava cu putin ulei, se pun fileurile de peste in tava si se ung din belsug cu amestecul de maioneza+mustar+iaurt. Se presara desupra amestecul de paine+parmezan+patrunjel. Nu se pune apa caci isi va lasa iaurtul zeama. Se baga la cuptorul preincalzit (450F/230C) timp de 15 minute sau pana cand pestele este facut (eu l-am lasat cam 18 minute). Painea de deasupra va deveni crocanta.
Pofta buna! Reteta File de peste " a la dijonnaise" a fost propusa de ralescu pe forum culinar.ro Alte retete cu peste: File de peste cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii