Friptura de miel

Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taia

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg. pulpa de miel
  • 200 gr. slanina afumata
  • 1 pahar cu vin alb
  • usturoi
  • 1/2 lamiie
  • cimbru
  • sare
  • piper boabe
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare

Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga o ceasca de ulei si una de supa, boabe de piper.


Se da tava la cuptor la foc iute. Dupa o ora se pune vinul. Cind friptura este frumos rumenita, se inchideti focul, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza slanina si se taie in felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc