Pentru deserturi aromate de toana! Trebuiesc incercate pentru a le descoperi gustul divin!
detalii rețetă—Astazi iti voi arata o bautura revigoranta cu care sa incepi weekendul: Cocktail cu cafea si lichior de portocale,
detalii rețetă—Spuma de ciocolata cu cafea este un desert rapid si delicios. Pentru aceasta reteta de spuma va trebuie 200 g
detalii rețetă—Sarlota de cafea cu ciocolata este un desert deosebit. Pentru a face aceasta reteta de sarlota aveti nevoie de
detalii rețetă—Lichiorul de cafea se face din 500 g zahar, 1 ½ pahar de apa, 2 plicuri de vanilie, care se amesteca cu un pahar
detalii rețetă—Pentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai
detalii rețetă—Turnam lichiorul de cafea in pahare de lichior, folosind partea convexa a lingurii turnam incet lichiorul irlandez
detalii rețetă—Se amesteca inghetata, laptele si lichiorul apoi se pune in pahar de cocktail cu picior. Se orneaza cu frisca
detalii rețetă—O sticla de 700g se umple pe sfert cu cafea risnita de cea mai buna calitate si se adauga batonul de vanilie,
detalii rețetă—Cafea prajita, macinata proaspat, se amesteca cu alcoolul intr-o sticla, lasindu-se sa stea 15 zile. Se adauga apoi
detalii rețetă—Cafeaua se piseaza mare si se pune in alcool, la macerat, timp de 8 zile. Se topeste zaharul in apa pe foc, se
detalii rețetă—Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune
detalii rețetă—Astazi iti voi arata o bautura revigoranta cu care sa incepi weekendul: Cocktail cu cafea si lichior de portocale,
detalii rețetă—