negresa


Negresa cu nuci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Mai intai topim ciocolata si o lasam sa se raceasca putin.Batem oule spuma cu putina sare, zahar si vanilia.

detalii rețetă—

Negresa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia

detalii rețetă—

Negresa cu banane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul apoi se pune uleiul treptat. Se formeaza o

detalii rețetă—

Tort carapace cu banana-curd

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Am facut blatul de negresa pentru ca nu necesita insiropare peste care am pus banana curd la care am adaugat si

detalii rețetă—

Tort negresa cu banane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Tortul negresa cu banane este o reteta care poate face parte dintr-un meniu de sarbatoare. Ingredientele necesare

detalii rețetă—

Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Negresa este un desert delicios, pufos, umed, ce poate fi consumat cu succes dimineata la cafea, ori langa ceai sau

detalii rețetă—

Negresa in pijama

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Dupa ce s-a copt si s-a racorit, peste negresa in pijama se toarna siropul lasat si se da la rece.

detalii rețetă—

Negresa delicioasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Dupa ce s-a copt, punem glazura deasupra, apoi presaram cu nuca de cocos, nuca macinata sau ciocolata rasa, si

detalii rețetă—

Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru a prepara aceasta reteta de negresa sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, alune, zahar, ciocolata

detalii rețetă—

Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Cum se prepara glazura si blatul pentru prajitura Negresa: Se pune la fiert margarina sau untul impreuna cu

detalii rețetă—

Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca pe foc mic, laptele, zaharul untul, cacaua si se lasa la omogenizat compozitia. Se pun deoparte 15

detalii rețetă—

Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Laptele impreuna cu cacaua si cu zaharul se pun pe foc si se lasa la fiert. Se amesteca bine pana ce se subtiaza

detalii rețetă—