parjoale moldovenesti


Parjoale moldovenesti cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru parjoale moldovenesti cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura sau

detalii rețetă—

Parjoale moldovenesti gustoase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Parjoalele moldovenesti se servesc cu piure de cartofi si varza calita. Sunt usor de pregatit.

detalii rețetă—

Parjoale moldovenesti cu carne macra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Parjoalele moldovenesti se pot face din carne de vaca, de porc si de miel. Se da prin masina de tocat carne macra

detalii rețetă—

Parjoale moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca

detalii rețetă—

Parjoale moldovenesti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea se spala, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala,se taie felii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se

detalii rețetă—