Placinta cu carne

Se taie carnea bucati, se inabusa cu ceapa taiata felii subtiri, se sareaza. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit. Cind este bine scazuta, s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg foi de strudel
  • 1 kg carne de vitel
  • 10 cepe
  • 2 linguri grasime
  • 1 lingura unt
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Se taie carnea bucati, se inabusa cu ceapa taiata felii subtiri, se sareaza. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit. Cind este bine scazuta, se trece de 2-3 ori prin masina de carne, se adauga piper, nucsoara si sare si se amesteca cu ouale intregi. Se asaza jumatate din cantitatea de foi in tava unsa, stropindu-se intre ele cu unt, apoi se intinde compozitia de carne si pe deasupra se asaza restul de foi stropindu-se intre ele. Se coace la foc potrivit
Se servesc calde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc