Prajitura de post cu nuci si gem este pur si simplu delicioasa. Se prepara incredibil de usor, nu ai nevoie de multe ingrediente, si cel mai important, este de potrivita pentru perioada postului.
Ungem o tava potrivita pentru cuptor cu margarina sau ulei si incingem cuptorul la 180 de grade. Prajim putin nucile, ca sa le scoatem in evidenta aroma.
Amestecam restul de ingrediente, adaugam si nucile, si turnam aluatul astfel pregatit in tava.
Dam prajitura la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Prajitura de post se lasa sa se raceasca dupa care se poate taia felii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii