praz cu carne


Praz umplut cu carne de gaina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bucatile de praz, se curata de prima foaie, apoi se taie partea alba in bucati lungi de 7-8 cm. Se pun la oparit

detalii rețetă—

Supa de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne. Cand da in clocot, adaugam 400

detalii rețetă—

Praz umplut cu orez si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Alegem fire de praz mai groase, care se taie bucati de 2 cm lungime. Se scoate miezul, pastrandu-se foile din

detalii rețetă—

Chiftelute de praz cu smintina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare citeva clocote. Se scurge bine si se trece prin

detalii rețetă—

Praz umplut cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu miezul de piine muiat in apa si cu o ceapa cruda. Se pune intr-un

detalii rețetă—

Praz cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:50m 

Se prajesc bucatile de carne pina ce se rumenesc. Se acopera carnea cu apa, se adauga putina sare si se lasa sa

detalii rețetă—

Supa crema de cartofi cu praz

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in patru. De asemenea, prazul curatat se taie bucatele. Se pun

detalii rețetă—