Se curata bine puiul, se taie in bucati care se rumenesc in uleiul fierbinte. Se pune carnea intr-o cratita. In aceeasi grasime se caleste ceapa tocat
Se curata bine puiul, se taie in bucati care se rumenesc in uleiul fierbinte. Se pune carnea intr-o cratita. In aceeasi grasime se caleste ceapa tocata. Cind este bine aurita, se pune faina si imediat se stinge cu un pahar de apa calda. Dupa 10 minute de clocote mici, se trece acest sos prin strecuratoare, peste carne. Separat, se fierb boabele de mazare in putina apa, in care se pune zahar si o lingura de ulei sau putin unt. Cind este gata, se pune mazarea peste carne, se adauga rosiile taiate si se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii