pui pane


Sos picant cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru sosul picant cu usturoi se dau toate prin masina si se fierb, apoi se pune in borcanele mici si se

detalii rețetă—

Pui pane simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru pui pane simplu se prajesc bucatile de pui la fel ca snitelul vienez. Veti avea nevoie de 2 pui mici, faina,

detalii rețetă—

Pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se aleg picioarele intregi si pieptul care se sareaza, se dau apoi

detalii rețetă—

Pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala cu apa rece. Se taie bucati si se bate fiecare

detalii rețetă—

Pulpe de pui pane cu ceapa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ceapa se curata, una se razuieste, celelalte doua se taie in rondele. Ceapa rasa se amesteca cu patrunjelul verde

detalii rețetă—

Piept de pui estival

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pieptul de puis e taie pe langa os si se impaneaza cu o felie de carne afumata. Se presara cu condimentul de gratar

detalii rețetă—

Copane de pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina,

detalii rețetă—

Pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Puii curatati si spalati se taie in portii, se presara cu sare si piper si se bat usor cu ciocanul pentru snitele.

detalii rețetă—

Cotlete de pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se

detalii rețetă—

Pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata puii, se taie in doua sau in patru, se presara cu sare si piper, apoi se da fiecare bucata in faina in ou

detalii rețetă—