Se aleg rosii potrivit de mari, se taie capacul, se golesc de miez, se sareaza in interior, se lasa 10 minute cu gura in jos sa se scurga. Se umplu cu
Se aleg rosii potrivit de mari, se taie capacul, se golesc de miez, se sareaza in interior, se lasa 10 minute cu gura in jos sa se scurga. Se umplu cu salata de boeuf si se aranjeaza pe un platou rotund, pe foi de salata verde. Rosiile mai pot fi umplute cu salata de vinete formind niste cosulete. Ca tortita a cosuletului se pune o fisie de ardei verde.
Platoul pe care se aranjeaza rosiile se decoreaza cu frunze de patrunjel si, eventual, masline
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii