Salata cu maioneza

Castravetii se taie rondele, se sareaza si se lasa sa stea jumatate de ora, dupa care se scurg. Sparanghelul, fasolea verde si conopida se fierb sepa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr castraveti verzi
  • 200 gr sparanghel
  • 200 gr fasole verde
  • 200-300 gr conopida
  • piper
  • sare
  • 250 gr maioneza
  • 200 gr smantana proaspata

Mod de preparare

Castravetii se taie rondele, se sareaza si se lasa sa stea jumatate de ora, dupa care se scurg. Sparanghelul, fasolea verde si conopida se fierb separat si se amesteca apoi cu rondele de castraveti. Se pune maioneza cu smantana peste amestec si se amesteca bine.


Salata se serveste imediat.

Alte retete:

Ciuperci la cuptor

Saratele

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci