Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa fierbinte; cind sint gata se curata imediat de coaja si se taie
detalii rețetă—Se aleg rosii cit mai carnoase si bine coapte si se taie in felii rondele. Se aseaza in salatiera si, intre
detalii rețetă—Se oparesc rosiile cu apa clocotita si se curata de pielite. Se taie capacul fiecarei rosii si se curata miezul cu
detalii rețetă—Salata verde se taie fidea, ridichile si rosiile rondele, mocovul se da printr-o razatoare mica, ceapa se toaca
detalii rețetă—Rosiile se taie felii rotunde, ardeii se taie fidea, ceapa pestisori. Se amesteca si se toarna deasupra sosul
detalii rețetă—Se pun la fiert in apa rece cartofii in coaja, spalati, si se fierb la foc mic. Cartofii fierti se curata de coaja,
detalii rețetă—Salata se prepara din ardei grasi rosii, folositi si pentru bulion. La 100 de ardei se intrebuinteaza 1 l otet la 6
detalii rețetă—