Se alege o varza mijlocie, bine coapta, se spala si se taie fideluta. Se pune intr-o cratita adanca se freaca cu sare apoi se spala cu apa rece si se
Se alege o varza mijlocie, bine coapta, se spala si se taie fideluta. Se pune intr-o cratita adanca se freaca cu sare apoi se spala cu apa rece si se scurge bine.
Se stoarce usor prin presare, se pune intr-un castron, se stropeste cu ulei si otet si se potriveste de sare.
O putem servi langa orice fel de mancare. Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii