Se alege o varza mijlocie, bine coapta, se spala si se taie fideluta. Se pune intr-o cratita adanca se freaca cu sare apoi se spala cu apa rece si se
Se alege o varza mijlocie, bine coapta, se spala si se taie fideluta. Se pune intr-o cratita adanca se freaca cu sare apoi se spala cu apa rece si se scurge bine.
Se stoarce usor prin presare, se pune intr-un castron, se stropeste cu ulei si otet si se potriveste de sare.
O putem servi langa orice fel de mancare. Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii