Salata ruseasca

Se fierb cartofii in coaja, cu morcovul. Se taie apoi in bucati mici, se adauga mazarea, ardeiul taiat marunt, patrunjelul si sarea. Se adauga otetul

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • o conserva mazare
  • un ardei gras rosu
  • o legatura patrunjel tocat
  • 75 ml maioneza
  • o lingurita otet

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, cu morcovul. Se taie apoi in bucati mici, se adauga mazarea, ardeiul taiat marunt, patrunjelul si sarea. Se adauga otetul in maioneza, dupa care se toarna peste amestecul de legume.
Pentru servire, se pune amestecul in jumatati de rosie. Se decoreaza cu frunze de salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc