Intr-un vas se pun 100 gr zahar impreuna cu o ceasca de apa si se lasa la fiert pana cand scade apa, iar zaharul se arde. Se adauga apoi un pahar si
Intr-un vas se pun 100 gr zahar impreuna cu o ceasca de apa si se lasa la fiert pana cand scade apa, iar zaharul se arde. Se adauga apoi un pahar si jumatate de apa fierbinte si se lasa pe foc, la topit. Se adauga in siropul format 1 kg de zahar, inca o jumatate de pahar cu apa si se fierbe pana devine un sirop bine legat. Se ia siropul de pe foc, se lasa putin la racit si se freaca cu o lingura pana ajunge la consistenta catifelata.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Cozonac moldovenesc Lapte de pasare Turta dulce
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii