somon la gratar


Somon cu legume si lamaie la gratar

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 10m 

Gustos, sanatos, dietetic si aspectuos....un preparat cu somon la gratar!!

detalii rețetă—

File de somon pe pat de legume pe grill si sos olandez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

File de somon pe pat de legume pe grill si sos olandez este o mancare delicioasa, dar mai ales sanatoasa. Carnea de

detalii rețetă—

Somon pe grill cu dressing de portocale

complexitate reteta Redusa 

Carnea de somon pentru gratar este in general destul de grasa. Aceasta reteta de somon pe grill cu dressing de

detalii rețetă—

Cartofi dulci wedges cu somon la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cartofi dulci wedges cu somon la gratar este o mancare foarte sanatoasa, dar mai ales delicioasa. Este o reteta de

detalii rețetă—

Somon glazurat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

Somonul glazurat este o mancare delicioasa si deosebita cu peste care se prepara foarte usor. Este perfecta pentru

detalii rețetă—

File de somon la gratar cu sos de smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Intai facem marinata pt somon:mustar, ulei de masline, piper alb, condimente de peste, suc de lamaie, usturoi,

detalii rețetă—

Somon la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zaharul, mierea si bulionul se amesteca bine. Somonul se pregateste de gratar si se face la 220 grade C dupa ce s-a

detalii rețetă—

Somon la gratar cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru aceasta retete aveti nevoie de somon, sare, piper, lamaie, orez, apa, sofran, unt, smantana, verdeata si

detalii rețetă—

Somon la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru inceput: tocati fin mararul, zdrobiti usturoiul, stoarceti lamaia. Amestecati uleiul de masline cu mararul,

detalii rețetă—

Somon fript la gratar cu garnitura de cartofi natur

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se iau fileurile, se spala se usuca cu un servet. Se ung cu ulei si zeama de lamaie, se pun deasupra cateva

detalii rețetă—