Vedeta bucătăriei grecești este faimoasa salată tzatziki. Este răcoroasă, absolut delicioasă și o găsești
detalii rețetă—Castravetele se curata subtire, se razuieste si se puna in sita (strecurator), pentru a se scurge zeama.
detalii rețetă—Pentru ciolan de porc cu sos picant morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se taie felii. Castravetii
detalii rețetă—Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de
detalii rețetă—Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se
detalii rețetă—Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se
detalii rețetă—Pentru sos Ravigot cu castraveti murati castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte, se taie marunt
detalii rețetă—Sosul de ou este delicios si se prepara foarte repede. Se fierbe un ou rascopt. Aveti nevoie de ceapa tocata
detalii rețetă—Sos tzaziki cu castraveti murati este un sos care se poate servi cu orice fel de friptura. Ingredientele sunt:
detalii rețetă—Se curata castravetii si se taie rondele foarte subtiri. Se pun apoi intr-o farfurie adanca si se lasa sa stea la
detalii rețetă—Ouale se fierb, se curata de coaja, se scot galbenusurile si se freaca cu uleiul, turnat cite putin, pina se obtine
detalii rețetă—Se amesteca ceapa tocata marunt, otetul, mustarul, piperul si citeva linguri de apa si se fierb 10-15 minute. Se
detalii rețetă—