Sufleul de mere este una dintre retetele de dulciuri de pe Culinar.ro care se prepara foarte usor. Pentru reteta ai
detalii rețetă—Merele se spala si se curata. Se pune apa intr-un vas si cand e fierbinte, se adauga cojile de mere. Se scot apoi
detalii rețetă—Se curata merele, se taie feliute subtiri si se pun intr-un vas pe foc, presarate cu 50 gr zahar si stropite cu
detalii rețetă—Se bat spuma albusurile si se amesteca cu zaharul si cu o pasta de mere obtinuta prin coacerea merelor si trecerea
detalii rețetă—Sufleul de mere se prepara fara faina. Se rad merele curatate de coaja si se pun la foc cu zahar si putin unt,
detalii rețetă—Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Brinza se freaca bine, apoi se adauga galbenusurile,
detalii rețetă—Se taie merele bucatele si se umezesc cu zeama de lamiie. Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile,
detalii rețetă—Se fierb taiteii in laptele clocotit cu jumatate cantitate de zahar, pina cind absorb complet laptele. Separat se
detalii rețetă—Cartofii, fierti in coaja, se curata, se rad, se inabusa in unt si se racesc. Se adauga zeama de lamiie si coaja
detalii rețetă—Se prajeste grisul in untul incins, se stinge cu laptele fierbinte indulcit, la care se adauga coaja rasa de lamiie
detalii rețetă—Se fierbe zaharul intr-un litru de apa. Dupa ce s-a legat, se adauga merele curatate si taiate felii, se fierb
detalii rețetă—