Sunca de mistret

Se pune intr-un vas, la fiert vinul alb si 250 mI apa, sare, boabele de piper, enibaharul, foile de dafin, cimbrul, usturoiul, ceapa, morcovul taiat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 mI vin alb
  • sare
  • boabe de piper
  • enibahar
  • 1-2 foi de dafin
  • cimbru
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1-2 linguri otet de vin

Mod de preparare

Se pune intr-un vas, la fiert vinul alb si 250 mI apa, sare, boabele de piper, enibaharul, foile de dafin, cimbrul, usturoiul, ceapa, morcovul taiat felii subtiri si otetul de vin. Dupa ce a dat in clocot de cateva ori se lasa putin la racit si se pune in bait jambonul de mistret, cu sau fara os. Se Iasa in acest bait 3-4 zile la rece. Apoi se scoate si se pune la afumat.


Se serveste dupa cateva zile.

Alte retete culinare:

Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci