supa de sparanghel


Supa de sparanghel

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20h 

Retete dietetice. O supa gustoasa si sanatoasa

detalii rețetă—

Supa crema de spanac si curpeni - pregatita cu blenderul Oster

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
gatire reteta 1h 

Supa crema de spanac si curpeni este o supa foarte sanatoasa si plina de vitamine. Curpenii sunt plante pe care le

detalii rețetă—

Supa crema de sparanghel si chilli

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

  • curata sparanghelul si taie-l bucatele• adauga-l in blenderul performant Oster Versa, impreuna cu chilli,

detalii rețetă—

Supa de sparanghel si chilli

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 05m 
gatire reteta 15m 

Supa de sparanghel si chilli se serveste cu crutoane de paine

detalii rețetă—

Supa de mazare verde si sparanghel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Supele sunt foarte importante in alimentatia zilnica si trebuie consumate cu regularitate. Puteti profita de

detalii rețetă—

Supa crema de sparanghel

complexitate reteta Redusa 

Supa crema de sparanghel este o supa delicioasa pentru cei aventurosi.

detalii rețetă—

Supa de sparanghel cu creveti si grisine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Supa de sparanghel cu creveti si grisine este o supa consisteta foarte gustoasa. Ingredientele pentru reteta sunt:

detalii rețetă—

Supa crema de sparanghel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Supa crema de sparanghel este in multe locuri considerata o delicatesa. Este un fel de mancare foarte sanatos si se

detalii rețetă—

Supa de sparanghel cu smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru supa de sparanghel cu smantana se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala

detalii rețetă—

Supa crema de sparanghel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Sparanghelul se taie la varfuri si se pun la fiert in apa cu sare doar tulpinile. Duap ce acestea s-au fiert, se

detalii rețetă—