Din carne si restul de ingrediente (cu exceptia varzei) se prepara o tocana. Cand e pe jumatate gata, se adauga varza, usturoiul si se fierbe pana can
Din carne si restul de ingrediente (cu exceptia varzei) se prepara o tocana. Cand e pe jumatate gata, se adauga varza, usturoiul si se fierbe pana cand se inmoaie varza. E la fel ca varza secuiasca, doar ca se prepara din varza dulce. Cei carora nu le place varza, o pot prepara cu mazare verde!
Se serveste cu smantana.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Iahnie de fasole
Musaca de vinete
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii