Cornuri din aluat dospit la rece

Se dizolva drojdia in 2-3 linguri de apa si se lasa 5-10 minute. In acest timp, faina se freaca cu untul. Se adauga toate ingredientele si se framant

Cornuri din aluat dospit la rece
Foto 1/8
Cornuri din aluat dospit la rece
Foto 2/8
Cornuri din aluat dospit la rece
Foto 3/8
Cornuri din aluat dospit la rece
Foto 4/8
Cornuri din aluat dospit la rece
Foto 5/8
Cornuri din aluat dospit la rece
Foto 6/8
Cornuri din aluat dospit la rece
Foto 7/8
Cornuri din aluat dospit la rece
Foto 8/8
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci