Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul timpului de la naţionalităţile conlocuitoare. In Ţara Beiuşului, unde se afla si localitatea Vascau, oamenii locului sunt gazde primitoare şi foarte ospitaliere, iar la ei trebuie neaparat sa incerci o placinta de Vascau, dupa reteta traditionala din Bihor, cu umplutura din cartofi si branza telemea (cas) de oaie. La multe nunti din Bihor, veti gasi aceasta placinta ca aperitiv cald....asa este cea mai buna (asta nu inseamna ca rece nu se poate manca si nu e gustoasa) !

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Foto 1/6
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Foto 2/6
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Foto 3/6
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Foto 4/6
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Foto 5/6
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Foto 6/6
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori