Vinete umplute (Karniyarik)

Vinetele se curata o fasie da, una nu, se scufunda in apa in care se pune 1 lingurita de sare, se lasa 15 min. in apa cu sare. Se scot, se sterg cu se

Vinete umplute (Karniyarik)
Foto 1/7
Vinete umplute (Karniyarik)
Foto 2/7
Vinete umplute (Karniyarik)
Foto 3/7
Vinete umplute (Karniyarik)
Foto 4/7
Vinete umplute (Karniyarik)
Foto 5/7
Vinete umplute (Karniyarik)
Foto 6/7
Vinete umplute (Karniyarik)
Foto 7/7
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci