Mancaruri cu carne

Reteta Muschi de vita cu sare de Himalaya, vin, usturoi, cimbru si piper, pe gratar

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 5m 
admin postat de
Postat pe: 13-05-2016
Adaugă în cartea de bucate
>

ingrediente

3 portii

   muschi de vita – 500g600g
   vin demisec – 100 ml
   ulei de masline – 30 ml
   cimbru – 3 crengute
   ceapa – 1 buc
   sare grunjoasa – dupa gust

mod de preparare

• fasoneaza si portioneaza muschiul de vita
• pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver impreuna cu vinul, uleiul de masline, sarea grunjoasa si ceapa
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• taie ceapa pe jumatate
• incinge gratarul si unge-l cu ceapa
• pregateste muschiul de vita pe fiecare parte
• infige un termometru de carne in interior si daca arata 55-57⁰C, atunci este medium rare, daca arata 60-63⁰C este medium, iar 71⁰C pentru well done
• las-o la odihnit cca 10 min. inainte de a o servi.

Pofta buna!
Incearca si Tocana exotica
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sare de Himalaya, vin, usturoi, cimbru si piper, pe gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.