Carne

VIDEOPiept de pui cu sos alb

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 05m 
gatire reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 09-01-2017
Adaugă în cartea de bucate

ingrediente

2 portii

   Piept de pui – 1 piept desfacut in 2
   Ulei de masline – 3 linguri
   Sare
   piper – dupa gust
   Usturoi granulat – dupa gust
   Ghimbir ras – 1 lingurita
   Ulei de floareasoarelui – 1 lingura
   Unt – 15 g
   Ceapa salota – 2 buc
   Vin alb demisec – 50 ml
   Crengute de cimbru – 3 buc
   Apa – 100 ml
   Smantana de gatit – 100 ml
   Amidon – 1 lingurita

mod de preparare

• Unge pieptul de pui cu ulei de masline;
• Pune sare, piper, usturoi granulat si ghimbir ras pe fiecare parte;
• Taie salotele julien;
• Pune uleiul de floarea-soarelui si untul in vasul Crock-Pot slow cooker 6.0 L Digital Sauté si incinge-l bine pe plita;
• Caleste salotele si adauga apoi pieptul de pui si cimbrul;
• Cand pieptul de pui a capatat culoare, stinge cu vinul alb si lasa-l sa se reduca;
• Adauga apoi apa si ia de pe foc;
• Pune vasul in Crock-Pot, slow cooker 6.0 L Digital Sauté si seteaza programul „high" si timpul de gatire 1 ora si 30 min;
• Odata ce s-a terminat programul de gatit, scoate crengutele de cimbru si pune compozitia intr-o craticioara;
• Adauga amidon si smantana si amesteca bine cu un tel;
• Pune inapoi pe foc cateva minute si amesteca constant pana se ingroasa;
• Serveste sosul cu puiul.


Pofta buna!
Incearca si Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Carne
bucataras tv

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite