• Taiati puiul cubulete si puneti-l intr-un castron;
• Adaugati uleiul de masline peste si amestecati bine;
• Incingeti vasul Crock Pot-ului 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté si caliti puiul pana devine auriu;
• Amestecati sosul barbecue cu marmelada de caise si sosul de soia si adaugati-le peste;
• Puneti fulgi de chilli si luati de pe foc;
• Puneti vasul in Crock Pot si setati timpul de 1 h si 30 min si programul „high";
• Serviti cu cous cous si ceapa taiata oblic;
• Presarati susan pe deasupra.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii