Carne

VIDEOReteta Pui cu marmelada de caise la Crock-Pot

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 09-01-2017
Adaugă în cartea de bucate

ingrediente

4 portii

   Piept de pui 1 piept si jumatate
   Sos barbecue – 6 linguri
   Marmelada de caise – 2 linguri
   Sos de soia – 3 linguri
   Fulgi de chilli – 1 lingurita rasa
   Ulei de masline – 2 linguri
   Ceapa verde – 2 fire
   Susan – 2 lingurite
   Cous cous pentru servire
• Serviti cu cous cous si ceapa taiata oblic;
• Presarati susan pe deasupra.

Pofta buna!" />

mod de preparare

• Taiati puiul cubulete si puneti-l intr-un castron;
• Adaugati uleiul de masline peste si amestecati bine;
• Incingeti vasul Crock Pot-ului 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté si caliti puiul pana devine auriu;
• Amestecati sosul barbecue cu marmelada de caise si sosul de soia si adaugati-le peste;
• Puneti fulgi de chilli si luati de pe foc;
• Puneti vasul in Crock Pot si setati timpul de 1 h si 30 min si programul „high";
• Serviti cu cous cous si ceapa taiata oblic;
• Presarati susan pe deasupra.

Pofta buna!
Incearca si Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu marmelada de caise la Crock-Pot" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.