Ardeii umpluti cu branza sunt deliciosi. Daca astepti musafiri, le poti oferi ca aperitiv excelent.
Ardeii umpluti cu branza sunt deliciosi. Daca astepti musafiri, le poti oferi ca aperitiv excelent. Pentru a prepara aceasta reteta preincalzim cuptorul. Taiem ardeii in doua pe lungime si ii curatam bine in interior. Oparim rosiile timp de 30 de secunde. Le trecem sub un jet de apa rece, apoi decojim, scoatem semintele si taiem pulpa in bucati mici. Intr-o cratita calim ceapa cu 2 lg de ulei de masline. Taiem maslinele verzi si negre. Intr-un bol sfaramam branza cu furculita impreuna cu o lingura de ulei de masline. Incorporam rosiile, hasmele, usturoiul, maslinele, patrunjelul si cimbrul. Adaugam sare si piper. Umplem ardeii. Ungem un vas termorezistent cu ulei de masline, punem ardeii si ii lasam la cuptor timp de 35 minute sau mai mult, daca doriti ardeii mai mici.
Ardeii umpluti cu branza sarata se pun la rece cateva ore inainte de servire.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii