Ardeii umpluti cu branza sunt deliciosi. Daca astepti musafiri, le poti oferi ca aperitiv excelent.
Ardeii umpluti cu branza sunt deliciosi. Daca astepti musafiri, le poti oferi ca aperitiv excelent. Pentru a prepara aceasta reteta preincalzim cuptorul. Taiem ardeii in doua pe lungime si ii curatam bine in interior. Oparim rosiile timp de 30 de secunde. Le trecem sub un jet de apa rece, apoi decojim, scoatem semintele si taiem pulpa in bucati mici. Intr-o cratita calim ceapa cu 2 lg de ulei de masline. Taiem maslinele verzi si negre. Intr-un bol sfaramam branza cu furculita impreuna cu o lingura de ulei de masline. Incorporam rosiile, hasmele, usturoiul, maslinele, patrunjelul si cimbrul. Adaugam sare si piper. Umplem ardeii. Ungem un vas termorezistent cu ulei de masline, punem ardeii si ii lasam la cuptor timp de 35 minute sau mai mult, daca doriti ardeii mai mici.
Ardeii umpluti cu branza sarata se pun la rece cateva ore inainte de servire.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii