Se prepara o coca din faina, drojdie, lapte si unt si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si se taie in patrate cu latura de 5
Se prepara o coca din faina, drojdie, lapte si unt si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si se taie in patrate cu latura de 5- 6 cm. In mijlocul fiecarui patrat se pune cate o lingurita de amestec de branza cu 2 linguri faina si 2 galbenusuri. Se lipesc colturile opuse, se lasa branzoaicele la crescut cateva minute, dupa care se ung cu unt sau ou batut. Se pun la prajit in ulei si se introduc apoi la copt, in cuptorul incins.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii