Pui brinza la desarat(fiindca altfel,la gratar va iesi sarea din ea)in lapte pentru 30 de minute.O lasi la scurs pe un servet curat de bucatarie,dupa
Pui brinza la desarat(fiindca altfel,la gratar va iesi sarea din ea)in lapte pentru 30 de minute.O lasi la scurs pe un servet curat de bucatarie,dupa care o tai felii destul de groase.o asezi pe gratarul incins,sau in cuptor (pe folie de aluminiu).
Cu mamaliga rece(facuta inainte cu o zi),tot la gratar.Taie mamaliga cu ata,unge-o cu putin ulei si asaz-o pe gratar sau in cuptor pe folie de aluminiu!
Este un deliciu!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii